tirsdag 13. juli 2010

Skikkelig uvær

I natt har det vært skikkelig ruskevær. Lynet slo ned 11 000 ganger ifølge Dagbladet. Men det er ikke farlig altså! Helt sikkert! Rett etter at i hadde lagt oss i går begynte dette uværet. Jeg ligger i senga til matmor (jada - jeg får lov til det), og to meter unna står verandadøra oppe. Jeg har full utsikt til hele lysshowet. Men såååå kjedelig! Og jeg er såååååå trøtt!
foto privat

Så redd tordenvær er jeg.....


Men matmor var litt urolig da, gikk litt frem og tilbake til vinduet - bare for å sjekke liksom. Men jeg skjønner ikke hvorfor det var så mys stress jeg altså. Hallo - det var jo natta og jeg var trøtt. Så jeg sov jeg, gjennom hele uværet. Snorket gjorde jeg også. Det eneste som var litt plagsomt var at matmor skulle opp å titte i vinduene til stadighet. Det er liksom ikke mulig å få noe kveldsro her altså - bare på grunn av litt uvær ......

4 kommentarer:

 1. Ikke lettskremt med andre ord!

  SvarSlett
 2. Akkurat sånn var det hjemme hos oss og... Casper kunne ikke brydd seg mindre, men jeg var litt nervøs egentlig, ristet i hele huset! Trenger ikke gå noen test for å vite om gutten er skuddredd eller ei iallefall :P
  Søtt bilde :D

  SvarSlett
 3. Hei på deg Ronja! Kult at du var innom bloggen min! Pusekat
  ter er snille åsså!! Disel broren min han er så kos altså! Han vasker meg hver morgen han!! Ikke jag alle katter da! Noen er kansje ikke bestandig snille men broren min han er bare snill!!
  Stor nuss Fra Roxie!!

  SvarSlett
 4. Du er jammen meg en tøffing! Daxepappa og jeg opplevde sånn torden for noen uker siden, og da syns jeg det var best å krype opp i armkroken hans og sove, jeg. Jo, også jeg ligger i menneskeseng. Men jeg tror nå at jeg ligger der mest, så jeg argumenterer for at det er daxepappa som får lige i senga mi. og ikke omvendt ;-)

  SvarSlett