torsdag 15. juli 2010

Relaxing with friends

Det er bare late dager for tiden, og deilig det. Og det ser ut til at alle har god tid. Men vi har slitt litt med at det er litt for varmt da , jeg orker ikke så lange turer når det er så skikkelig varmt - ikke matmor heller det for så vidt. Men vi tar det igjen så det holder på kvelden når det begynner å bli litt deilig tempratur. Menneskene tar da ofte med seg mat og sånn i parken, og så bruker vi laaaaaaang tid der. Det er kjempedeilig!
foto matmor til Leo

Relaxing with friends
Som her om dagen. Da traff vi Leoprinsen og matmoren hans. Så spiste vi kyllingsalat (jeg fikk IKKE smake - TRAGISK!!) og så hadde de vin. Og så lå vi der da på teppe med venner og vin og bare koste oss i ettermiddagssola. Jeg tar gjerne en vinkveld igjen jeg altså! Deilig!

2 kommentarer:

  1. Så trivelig med sånn kveldstur i parken med mat og sånn. Fikk du sånn vin eller? Har snusa litt på det når daxepappa har tatt seg et glass en gang i blant, men syns ikke det lukter no særlig. Mennsker er rare som tyller i seg alt mulig underlig. Men at du ikke fikk smake på kyllingsalaten ,da! Egoistisk, syns jeg. Men kanskje de lekte med deg i stedet??? Nesten like godt, det :-)

    SvarSlett
  2. Sckååååååååååååååååååååål!

    SvarSlett