fredag 30. juli 2010

Restaurantguide

Lurer litt på om jeg skal lage en egen restaurantguide for hunder her i byen jeg, for det er faktisk en del plasser hvor de er ganske ok. Så her kommer neste innlegg. Her om dagen tok matmor meg med på shopping på Majorstuen (eller stua som vi sier her på østkanten......) og det er ganske kjedelig skal jeg si deg. Da må jeg gå helt på plass med kortbånd og ikke får jeg lukte på noe inne i butikkene. Matmor kan være skikkelig streng. Men bortskjemt som jeg er så får jo jeg gjøre litt av det jeg synes er morsomt også. Først måtte vi kjøre buss. Jeg eeeeeeeelsker å kjøre buss! Og så etter shoppingen gikk vi til Frognerparken. Et lite hundeparadis der altså selv om det var veldig mange folk. Som vanlig er det litt slitsomt på tur når matmor har med kamera. Da må jeg posere på de merkligste steder ..... bare for bildet liksom. Ikke alltid jeg er så glad i det. KJEDELIG!!!
(Sjekk tispa på statuen bak meg - hun har mange valper å die hun!)
foto privat

Posering i frognerparken
Men for det meste får jeg gå dit jeg vil altså. Og etterpå gikk vi til Herregårdskroa. Der har de satt opp dette skiltet ved inngangen:
foto privat

Her føler jeg meg velkommen
Og der fikk både jeg og matmor litt vann. Og så spiste vi litt også. Jammy!

2 kommentarer:

  1. Erru blitt kjendis nåa? ( I Japan feks. :) )

    SvarSlett
  2. Sånn spiseplass vil eg ha her på berget og! Eneste stedet eg får være med serverer de bare øl. Mistenker menneskene mine for å ha gjort dårlig forarbeide!

    SvarSlett