onsdag 7. juli 2010

Diagnose 2

Jeg har fått babyer, masse babyer - HURRA! Men det er litt slitsomt også da. Det er liksom sååååå mye å gjøre med disse barna! Det viktigste er jo at de har et bra sted å være. Og jeg lager deilige senger til dem overalt. Graver og tråkker og rydder så det skal bli mykt og godt. På tepper, i senga til matmor, i sengene mine, i sofaene og i stolene. Ikke noe er bra nok for de søte små. Og så må jeg passe på altså. Den minste lyd i oppgangen, og jeg må varsle om at her kommer de ikke inn! Matmor blir sint da, men jeg må jo vokte de søte små. Og så har jeg fått masse masse melk som en mor skal ha. Men jeg blir jo så trøtt og sliten av det hele og så orker jeg nesten ikke mat. Og da blir jeg enda mer sliten så jeg sover masse! Det er slitsomt å være småbarnsmor!
foto oskar ødegård

Er dette en av de søte små?
Men så sier matmor at det bare er noe jeg bare tror. At de ikke eksisterer. At jeg har "innbilt svangerskap". At det bare er i hodet mitt og ikke i virkeligheten. Matmor måtte til og med "låne" et bilde av Oskar for hun mener hun ikke ser babysene mine. Og det hun ikke ser kan hun ikke fotografere. Men de er virkelige altså, det kjennes helt virkelig ut. Selv om jeg får medisiner for "tilstanden min". Helt virkelig!

2 kommentarer:

  1. Det æ'kke så enkelt alltid... har vært borti noe lignende... men får håpe alt er ved det normale igjen snart, både foran og bak liksom:)

    SvarSlett
  2. Hei!

    Uff, ikke snakk om at det er mye å gjøre a - jeg får jo ordentlige snart. Og om mordi har lyst på en, så er det bare å komma og ta med et par! Jeg blir vel lei dem etterhvert. Haru melk, kan du få dem med en gang egentlig. Er litt lei av å gå med dem inni meg, fryktelig tungt og varmt å drasse på.

    SvarSlett