søndag 25. juli 2010

Dagen derpå

Det var ikke bare jeg og Leo som var på bar i går for å si det sånn. Disse to gutta fant vi i Torshovparken på morgenturen vår. Jeg måtte jo innom å sjekke da, bare for å se at det sto til liv, og de sov veldig godt. Men de hadde nok vært oppe lengre enn meg disse to for de var veldig trøtte og var ikke klare for morgenturen sin så tidlig for å si det sånn. De merket ikke at jeg var å hilste på en gang!
foto privat

God morgen gutter!
De hadde tatt med seg puter å sove på, så de sov veldig godt. Jeg liker veldig godt å sove i parken selv jeg altså - favorittparken min! Kanskje jeg kan få overnatte der en gang jeg også? Det var ganske varmt i natt så ved siden av en smule hodepine og en lett forkjølelse, er det nok ingen fare med gutta. Sånn går det når man glemmer å drikke vann innimellom når man er på bar kunne matmor fortelle. Men det var jo bare vann i hundebaren min, så jeg skjønner egentlig ikke helt hva hun snakker om?

5 kommentarer:

 1. Nå har jeg fulgt bloggen din en stund, og først må jeg få si at det er godt du er frisk igjen. Var så trist når du var på sykehuset...

  Og så må jeg få si at jeg antar at du ikke er så flink til å skrive på tastatur, så jeg vil gi masse skryt til den som skriver for deg, jeg får alltid et smil om munnen når jeg er innom her!

  Ha en fin søndag :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk Kjrsti - det var veldig hyggelige ord: Må bare si at sekretæren tok litt av av all rosen .... hmmmmm

  SvarSlett
 3. Dere var nok tidlig på tur i dag, disse to var borte da Sjefen og Prinsen tok morgenturen sin....

  SvarSlett
 4. Ser at det er bra med deg,savner deg, hils matmor så mye

  SvarSlett
 5. Av og til kan tobeinet legge seg ned på merkelige plasser, spesielt når det er alkohol involvert. En gang hadde vi besøk av onkel Jon, han drakk mye brune greier og ikke noe vann, så begynte han å rope. Det var litt merkelig og jeg måtte gå vekk å legge meg for å få ro fra han! Men jeg har aldri sett tobeinte ligge å sove i gresset, kanskje du burde ha prøvd og vekt dem?

  SvarSlett