lørdag 24. juli 2010

På bar

I dag er det lørdag og det var så fint vær at matmor tenkte vi skulle gå ut å spise. Vi tok med Leo og matmor også, og ruslet ned på pizzarestauranten her nede. Leo hadde ikke vært der før, men de er skikkelig hundevennlige altså. Der får vi hunder lov til å være med, og de gjør alt for at vi skal ha det bra. Vi må være ute altså, på uteserveringen. De har til og med satt ut egen bar til oss firbeinte på fortauet, så vi også kan slukke tørsten når vi er på byen. Sjekk den fine baren a!
foto privat

Egen hundebar på Torshov

De tobeinte bestilte pizza - og det lukter sååååå godt. Og da kommer serveringsdamen ut med skinkebiter til Leo og meg, så vi skulle ha litt å kose oss med også liksom. Hun pleier å gjøre det når vi er der. Jeg tror til og med Leo ble litt imponert når vi også fikk servering på restauranten. Det er deilig å være hund på Torshov!
foto privat
Baren vår - tett på

4 kommentarer:

 1. Torshov er stedet. Dit skal jeg flytte når jeg blir stor. Skinkeservering og hundebar! Du er bare såååå heldig! En ting til - jeg likte halsbåndet ditt - det var stilig. Jenter pynter seg når de går på byen - og du var kjempefin.

  SvarSlett
 2. Jeg vil også - det ser kjempebra ut! Har akkurat flytta hjem til tobeintingen min, og så langt er ikke serveringen her noe å klage på. Heldigvis. Men... Jeg må også finne ut hva det derre 'pizza' er fornoe!

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelige kommentarer. Dere må bare komme innom om dere er i nærheten så skal jeg ta dere med på restaurantene mine. Jeg har nemlig en sushirestaurant oppi gata her også .... og jeg er bare såååååå fornøyt at du så at jeg hadde pyntet meg med mitt flotte glamhalsbånd. Må jo pynte seg når man skal ut på byen.

  SvarSlett
 4. Åååh så flott! Jeg har ikke vært på resturant enda! Bare i butikker, der får jeg lov til å være så lenge jeg oppfører meg godt og Papsen kjenner de som jobber der! Men Hundebar og skinkebiter! Tror kanskje jeg må komme å undersøke det der, for det høres himmel ut! Kanskje vi kan gå i lag en gang?

  SvarSlett