onsdag 10. februar 2010

Regelforvirring

Som dere sikkert allerede har forstått, har jeg en ganske streng matmor ..... jada - det er måter å manipulere henne på, mange måter ..... men hun er ganske konsekvent med en del av disse reglene altså. Som for eksempel bjeffing. Det er ikke lov å bjeffe! Det er litt vanskelig å være vakthund uten å få lov til å bjeffe da! Vi har justert litt, jeg får lov til tre bjeff for å varsle at noen kommer, men så får jeg ikke lov mer. Kompromiss heter det. Og ute er det liksom ikke lov å bjeffe og ule i vilden sky. Nei, stille og rolig skal det være. Og jeg er flink og hører. Så søndag var vi på tur, og jeg bjeffet ikke på noen, ikke noe uling heller. Flink er jeg. Men så traff vi på denne mannen. Og det var da all logikk brast.
foto privat
Litt skremmende uling!
Ikke bare står mannen og uler ute, det er ikke spesielt pent heller. Og ikke bare får han lov! Han fikk penger! Altså, penger er for mennesker som godis er for oss. Så jeg får kjeft og han får godis! Og da blir det faktisk litt urettferdig! Vi må ha en regel her altså!

6 kommentarer:

 1. Han der har vi også møtt på, og han må det være lov å boffe på.. Makan til merkelige lyder a gitt!

  SvarSlett
 2. Jeg vil si at matmors ikke-bjeffe-regel er ganske fornuftig. Man skal jo tross alt ha en god tone i forhold til naboene. Men asså...! Han der bør det være lov å bjeffe på! Det mener jeg også må være lov til når det kommer til rumenske trekkspillere. Jeg skjønner at de trenger penger, og er ikke mot dem sånn generelt, men de lager noen skikkelige ulyder altså! SÅ bjeff i vei, Ronja! Du har min fulle støtte!

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Ja, livet kan av og til være ganske forvirrende for oss hunder, og noen ganger er det helt på sin plass å bryte en regel synes nå jeg!

  SvarSlett
 5. Hvorfor får ikke du synge surt når han får lov sier nå jeg!

  SvarSlett
 6. Mor er dirigent, og hun sier at man skal synge med den stemmen man har. Og at ALLE kan synge. Alle inkuderer og DEG! Så bjeff på :D

  SvarSlett