torsdag 25. februar 2010

OLinspirasjon: isdans

Fortsatt på leting etter sporten for meg. Neste på programmet er isdans. Men jeg skjønner når jeg har tapt! Jeg må bare innse mine begrensninger og skjønne at for meg å være så grasiøs på isen faktisk aldri kommer til å skje. Tro meg, jeg har forsøkt, men jeg har faktisk mer enn nok med å holde meg på beina, langt fra å ta fine piruetter. Kunstløp er ikke noe for meg (det heller)
foto privat

Denne søte rypa her er faktisk ikke mulig å slå altså, med mindre noen forsøker å knekke beina på a (ref. Nancy Kerrigan vs Tonya Harding OL 1994).Det er jo mulig jeg har et par kompiser i parken som kunne tenke seg en bit av denne her...... Uff,Nei, blir vel litt for mye styr det - jeg får vel bare innse at her er (også) slaget tapt.

5 kommentarer:

 1. Tror du heller får satse på ishockey jeg, så kan vi spille på samme lag... Jeg fixer pucker, får gratis av broren min som spiller hockey på LIK:-)

  SvarSlett
 2. Ender er bare sååååå nammelige!!

  SvarSlett
 3. Vi syns du skal satse på curling! Gjett om du blir lekker i de buksene! Og du er jo over gjennomsnittlig trent til å bruke munn mens du bearbeider koster av diverse slag. Sikker på at du har en framtid innefor curling! Go!! :)

  SvarSlett
 4. Hei! Jammen var det ikke mye å følge med på her også, jeg må be muttern legge til en sånn hurtiglink så du er lett å lete opp. :)

  Jeg kan forresten ikke skjønne at du har lyst til å begynne med vintersporter, urk, da det er så myyye deiligere å ligge inne foran ovnen på et deilig saueskinn. Nei æsj. Men du får ha lykke til i leitinga!

  (P.S Pass deg liiiitt for de ekle kostene hvis du bestemmer deg for å begynne med curling, jeg er BOMBESIKKER på at de er kjempefarlige!)

  SvarSlett