fredag 19. februar 2010

OLinspirasjon: aking

Det er jo ikke å stikke under en stol at vi er litt opptatt av OL om dagen. For meg betyr jo det late dager på sofaen, noe jeg aldri har klagd på . Men med så mye TVtitting, blir man jo litt inspirert da. Vi er jo tross alt nordmenn, og vi liker jo vintersport. Så nå må jeg jo bare finne ut hvilken sport som passer på meg.
foto privat

Litt skeptisk til aking

Det første jeg har snust litt på ar aking. Det ser jo ut som at menneskene synes det er morsomt, de skriker og ler veldig da. Men jeg er litt skeptisk, ser farlig ut altså ..... og etter hva jeg har sett på TV er det greit å være litt redd aking. Jeg må nok lete litt videre for å finne noe som kan passe meg litt bedre .....

3 kommentarer:

  1. Aking er skummelt, ingen tvil om det. Til og med de med tommeltotter klarer jo ikke styre rett. Best å holde seg til bølling.

    SvarSlett
  2. Hører Torshov har eget Bob-lag. Kanskje du kan være maskot?

    SvarSlett
  3. Nei, aking høres farlig ut. Og vi kan vel alle slå fast at skøyter nok ikke er noen god idè for en firbeint en. Det var Bambi et godt eksempel på. Jeg syns jeg ser deg, Ronja! :-) Men hva med trekking-av-menneske-på-ski? Er det en OL-gren? Det vet jeg i alle fall at Miro er en kløpper på! Kanskje det er noe for deg?

    SvarSlett