tirsdag 16. februar 2010

Om å høste av skogen

Selv om det ble servert mat og sånn på hytta, er det jo alltids plass til litt mer. Spesielt når det er snakk om to schnauzerjenter på slankekur. Og når vi var på en øy uten biler, kunne vi jo løpe rundt fritt alene, så da var det jo bare å nyte det naturen bød på. Jeg fant litt kumøkk - det er nesten like godt som hestemøkk. (Matmor var da ikke like fornøyd, så det ble tvangsvask av bart etterpå, og så jeg som luktet sååååå godt!) Anyway. Agnes hadde fått litt dilla på bær, og gikk å spiste av alle buskene. Det smakte ikke jeg på. Og så pinner da selvfølgelig, spiste vi begge to. Skal ikke kimse av litt fiber! Men den mest spennende retten disket Agnes opp med: Piggsvin .
foto privat
Dagens lunch
Jeg er egentlig redd piggsvin jeg da, men så viser det seg at de ligger under snøen og sover hele vinteren. Og når de sover er de jo enkle å få tak i. Og ikke er de skumle heller. Så Agnes fant denne. Men den var nok død fra før, for det var ikke noe blod ..... men det skal vist forbli Agnes sin lille hemmelighet ......

6 kommentarer:

 1. Haha..så søte dere er<3 Snusere på tur!

  SvarSlett
 2. Neeeeei!!!!! Stakkars Pelle Pinnsvin. Mitt favorittsvin! Søte peller skal ikke dø, de skal bare besvime, på det værste! Det har far lært meg, for han hadde et pinnsvin som han kjørte rundt i en dukkevogn når han var liten. Nå får jeg mareritt i natt.

  SvarSlett
 3. Det ser ut til at dere hadde en alldeles nydelig tur! Litt synd med det lille, fine pinnsvinet da. Men slik er det visst - the circle of life... :-S

  SvarSlett
 4. Bare så det er sagt - jeg tror Agnes skrøt på seg dette jakttalentet - jeg tror helt ærlig at den allerede var død og at Agnes bare gravde den opp, den har bare sovnet stille inn av seg selv - så ingen må sove dårlig og sånn altså. Dessuten liker Agnes bær bedre enn piggsvin.

  SvarSlett
 5. Agnes alias Askeladden! Jeg fant! Jeg fant!

  SvarSlett
 6. Hehe, tror jeg hadde foretrukket å prøve å tigge til meg noen godbiter isteden jeg for min del... Synes ikke den menyen deres virket særlig fristende! Men, en hyttetur kunne jeg tenkt meg :-)

  SvarSlett