lørdag 20. februar 2010

OLinspirasjon: curling

De gutta har fått skikkelig mye oppmerksomhet da, og en sport som gir mye oppmerksomhet i mediene er jo noe som jeg kan like! Dessuten er det masse mennesker som både liker og ler av klærne deres, akkurat som av klærne mine. Så sånn sett passer jo imagen deres meg veldig bra. Jeg synes ikke de er klovner liksom! Men så til den sportslige delen:
foto privat
På treningsleir
Dette er jo en sport jeg har trent litt på. Altså, dette med isen kan være en liten utfordring, men jeg har potesokker med lær under, og de tror jeg kan gjøre at jeg får litt bedre fotfeste. Men det er jo dette med kosten jeg synes er spennende da. Og jeg trener hver gang det er husvask. Jeg passer på og skriker og bjeffer til støvsugerkosten, gulvvaskekosten og feiekosten. Akkurat som gutta gjør. Tenk så morsomt da, og kunne løpe frem og tilbake og bjeffe på koster hele dagen! Dette er jo en perfekt sport for meg.

6 kommentarer:

 1. Men du vet at curling er en lagsport, ikke sant?

  SvarSlett
 2. jada, du kan få være med, morro det. Jeg tror ikke det er satt skikkelige regler for hundecurling, så vi kan jo ha mixed lag!

  SvarSlett
 3. Virker helt perfekt!

  SvarSlett
 4. Nu er deres gode veninde Elit ute av landet en tur, litt nedover i jurop,nemlig Frankfürt, Ja hu er blitt en globetrottar den jåla.
  Så det må bli meg Betty som får tale vår landsens hunders sak. Innecurling er tingen tror jeg.Varmt og lunt uten isklumper i poten å blæst i barten, å så så festlige klær man får da!!!!
  Jeg ble faktisk NUCH i dag jeg så da er vi flere som er vakre.
  Masse hilsen bråkebøtta Betty (tror jeg har naturtalent for skjeft, bjeff og støy som må til i Curling)og sopere har jeg jo rundt meg så .....

  SvarSlett
 5. Må innrømme at dette virker perfekt for deg ja. Eneste er kanskje bare at du er FOR god etter så mye trening. Tviler på at du trenger noe lag jeg, selv om det er lagsport :P Jeg vil i alle fall ikke være med, for jeg er skitredd støvsugeren og moppen og alt som har med hygiene å gjøre!

  SvarSlett
 6. Så morro at dere kjenner faren og moren min :) Og har vært å hilst på meg :)
  Jeg er ganske ivrig på feiekost, moppen og støvsugeren selv jeg altså ;) Jeg bjeffer og blir helt ellevill når det er husvask på gang :) Den bråker og beveger seg samtidig den støvsugeren, litt skummelt og veldig spennende på engang.
  Moppen er det en skikkelig fin knirkelyd i, DET er GØY det :)
  Morro å lese den fine bloggen din :)

  "Voff" fra Eldar (og Tina)

  SvarSlett