lørdag 17. oktober 2009

Vakthund

Jeg er en skikkelig vakthund. Det er ingen som kommer inn her uten at de kommer forbi meg nei! Og når du er så flink til å passe på, blir det ganske hektisk når du bor i blokk. For her er det maaaaaange som går ut og inn, og jeg må jo opp og lytte ved døra da, om de skal hit eller til andre. Det er en fulldagsjobb bare det. Enda verre er det når vi er hos "besteforeldrene" mine. De har nemlig mange dører, så der kan folk komme inn flere steder. Heldigvis er det ikke så mye trafikk der som her da. Å være vakthund er en veldig viktig oppgave. Naboene over gata derimot har bare to katter, de er ikke til mye hjelp.
foto privat

Overvåking av politiarbeid

De hadde nemlig innbrudd på fredag. Politiet kom og greier, og jeg hadde orksterplass fra kjøkkenvinduet. Ble sittende nesten en time jeg og lærte masse om tekninsk etterforskning. Veldig interessant altså! Tyvene hadde klatret opp et stilas som var satt opp, knuste verandadørene til begge leilighetene, midt på dagen og gikk inn. Frekke tyver! Og de dumme kattene gjorde ingen ting altså. De skulle bare prøvd seg her! GRRRRRRRRRR.

1 kommentar:

  1. Bare nok et eksempel på at katter er totalt unyttige til annet enn å bli klødd på magen. Nå er jo ikke det å forakte i seg selv, men når alt annet er stjålet er det jo ikke helt det samme. Hadde de hatt deg i stedet hadde de hatt, nettopp, INGEN innbrudd! Tror forrestenat politiet skulle hatt hunder som forebyggende tiltak og lønnet med tørrfisk, griseører og sauejakt.

    SvarSlett