mandag 5. oktober 2009

Refleksjoner

Jeg er så heldig å bo i verdens beste land i følge FN. Og det har de nok rett i. Nå er det en del av disse tingene som måles som jeg ikke er så opptatt av så lenge jeg får nok mat, kos og godis, men når man tenker etter har nok vi hundene i Norge det også i snitt bedre enn hunder i andre land. De fleste av oss blir tatt veldig godt vare på. Ta for eksempel søndagen min.
foto privat

Refleksjoner på Frysja

Vi startet med en deilig strekk i menneskesengen, før vi hadde en liten tur før deilig frokost. Etterpå skodde matmor på seg og vi dro på tur - hele dagen. Først tok vi bussen opp til Frysja. Jeg elsker å kjøre buss - så bare det er jo helt toppers. Så gikk vi en laaang tur langs akerselva i det fine være. Jeg løper løs og treffer på masse hyggelige hunder. Vi fortsetter helt ned til Petshopgirls, det er nemlig hundekafè på søndag. Og der er det flere hunder å hilse og leke med. Og matmor kjøper verdens beste hundekjeks til meg. YAMMY! Etter noen timer rusler vi hjem, og så er det bare kos på sofaen resten av kvelden. Ikke alle hunder som har det så bra rundt om i verden. Tenk å ha en matmor som har tid til å bruke en hel søndag bare på meg. Jeg er heldig som bor i verdens beste land.

1 kommentar:

  1. Du er virkelig heldig, Ronja! Jeg tror matmoren din elsker deg med hele sitt hjerte! Og når man har en matmor som gjør det, så er man i bunn og grunn verdens heldigste kjæledyr! Det så ut som om dere hadde en deilig søndag.

    SvarSlett