onsdag 21. oktober 2009

God markedsføring

Nå har jeg skjønt dette med god markedsføring. Selv om jeg har en del faste lesere her, er det blogger med flere tilhengere enn meg. Men så lenge budskapet er bra så er ikke jeg så opptatt av å komme på disse topplistene altså. Heller ikke tjene penger på annonser eller andre ting. Her er det kun en ting som gjelder, og det er hvordan godisbehovet mitt blir dekket. Rett og slett og rett fra leveren! Som kjent hadde jeg bursdag forrige uke, og innlegget sekretæren skrev er jeg OK fornøyd med, resultatet derimot er STRÅLENDE!
foto privat
Bursdagsgave

Her på mandag ringte plutselig naboen over gata, Britt, som hadde lest bloggen min. Og tenk, hun hadde vært på Dyresjappa og kjøpt bursdagspresang til meg! Et helt syltetøyglass med lever og tørket kylling! Og hun fikk kaffe og jeg fikk spise mer godterier enn på en lørdag. HURRA! Og hadde ikke jeg annonsert bursdagen min hadde jeg måtte vært uten. Tusen takk Britt, for at du leser bloggen min!

2 kommentarer:

  1. Sånne venner skal man ha :) Og det er sånne historier som gjør at jeg fortsetter å blogge, så kanskje en dag noen der ute og ser mine behov... (hint hint om noen leser dette)

    SvarSlett
  2. Så fint med trofaste lesere som i tillegg til å lese gir deg GODIS! Det er ubetalelig! Britt, du må gjerne lese bloggen vår og komme med godis! Hilsen Mathilda og Theodor!

    SvarSlett