søndag 25. oktober 2009

Nytt antrekk

Nå har jeg begynt å forberede vintersesongen, og kjøpte meg ny kåpe i går. Den er bare såååååå rosa og søt! Det var nemlig salg på Petshop Girls - favorittbutikken min, og da er det bare å slå til. Kåpa kan brukes begge veier, hel rosa, eller rutete. Jeg foretrekker rutete, blir liksom ikke så sukkersøt den. Og poseringen har jeg lært på TV hvor alle kjendisene snur ryggen til fotografen og snur hodet sånn rundt med trutmunn. Trutmunn gidder jeg ikke, for det synes ikke gjennom barten uansett.
foto privat
Sukkersøt

Og for å være litt alvorlig. Det er faktisk sånn at jeg må ha klær på når det blir kaldt, særlig etter at pelsen min er nappet ned. Og jeg tror ikke matmor hadde kjøp denne om det ikke var at den var på salg. Jeg så hun hadde litt latter i øynene når jeg prøvde, men jeg velger helt å overse det. Det er nemlig litt hyggelig for meg å kunne pynte meg litt også, ikke bare sånne kjedelige dekken. Og gensere har jeg jo så mye av. Så nå er jeg klar til snø og fine selskap.

5 kommentarer:

 1. MMMMM Lekker.... det ligger en slik på benken her også men den er vist ikke til meg.
  Uansett er du flott i den. Kos deg masse
  Søsterklem fra Elita

  SvarSlett
 2. Stakkar Elita. Ikke får du blogg, ikke får du være med på tur og ikke får du ny jakke! Håpløst! Du får pakke snippsekken din og flytte inn til oss - alt for mange å dele med oppe i det røde huset på landet spør du meg!

  SvarSlett
 3. Liker piker som pynter seg litt jeg da. Og syns du var knuuuuse søt (blink blink)

  SvarSlett
 4. Nydelig, Ronja! Den fargen kledde du! Du er vakker som en superstjerne! ;-)

  SvarSlett
 5. Kjempe fin!! :)) sånn ønsker jeg meg også, men men.. kanskje jeg får det, kanskje ikke...hehe
  klem fra Alma!

  SvarSlett