mandag 12. oktober 2009

Hurra for meg!

I dag har jeg bursdag. Er blitt 3 år gitt og må vel ansees som voksen nå. Heldigvis betyr ikke det like mye ansvar som når tobeinte blir voksne. Jeg kan fortsatt gjøre litt som jeg vil, og bra er det. Det har ikke skjedd så mye på dagen, men vi måtte selvfølgelig innom Dyresjappa en tur. Og der fikk jeg bursdagsgave. Pakket inn og greier.
foto privat
Gratulerer til meg

Men den innpakningen fikk jeg av ganske fort altså, og inni var det strupe. JAMMY! Så hittil har det vært toppers bursdag!

8 kommentarer:

 1. Hurra for deg på dagen din!!
  Hils mamma'n din masse fra meg :o)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye Ronja! Skal hilse så mye fra Prinsen...han syns du holder deg godt. (Litt av ei rype faktisk! Hans ord, ikke mine).:)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen til deg! Håper du har fått masse kos og oppmerksomhet, som seg hør og bør for en flott voksen dame som deg.

  SvarSlett
 4. Du holder deg godt snuppa! Har ellers utfordret deg til 10-kamp (se bloggen min http://leoprinsen.blogspot.com/2009/09/top-10-awesome-things-you-didnt-know.html)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen som var i går, vel fortjent å få en liten gave når man blir 3 år ;0)

  SvarSlett
 6. Gratulerer masse med dagen!!! 3 år! Ikke verst! Er det på tide å bli voksen da eller? ;-) Du får hilse til de på Dyresjappa og si at de er jammen snille! Tenk å ha en så fin dyrebutikk rett i nærheten. Du blir jammen skjemt bort!

  SvarSlett
 7. Gratulerer masse med 3 års dagen som har vært! :)fikk du noe fint? :P

  SvarSlett
 8. Gratiss med dagen! Krev kake!

  SvarSlett