mandag 19. oktober 2009

Mandag mårra blues

OK da, så er jeg skikkelig lat om morgene. Men det er jo ikke noe som er bedre enne å ligge leeeeenge å strekke seg etter at klokka har ringt. I dag var en sånn lat dag. Vi var jo veldig mye ute i helga, så det må jo være lov å dra seg litt på mandags morgenen da eller? I dag var standard prosedyre, matmor opp og dusjer og steller og spiser frokost. Jeg blir liggende godt under dyna. Det er jo bare så varmt, lunt og deilig. Gidder ikke stå opp for litt stusslig tørrfor jeg da, uansett hvor mye matmor lokker!
foto privat
Deeeeeilig

Og jeg syntes det var ganske irriterende og lite nødvendig å bli dratt opp fra disse deilige dynene for en liten luftetur. Den kan vel drøye litt til? Hva er den derre "jobben" som er så himla viktig å rekke da?

3 kommentarer:

 1. Ååå heldig du som får være i sengen. Der har jeg bare klart å snike meg opp en gang, men var ikke helt sikker på om det var lov, så spratt rett ut igjen når tobeiningene dukket opp. Men jobb er gøy da. Altid mange folk som kan gi rumpekos :D

  SvarSlett
 2. Her i gården er det omvendt. Sjefen er UTROOOOOOLIG treg. Må ha vekking og greier. Sikker på at vi ikke skal bytte menneske?

  SvarSlett
 3. Zhivago: Det ble gjort et lite forsøk på å lære meg å sove i min egen seng, men jeg er en meeeeeeget sta Schnauzer, og ga ikke opp. Til slutt resignerte menneskene.
  Leo: Bare ikke bytte fast ...... men jeg bytter villig bort et par turer mot den massasjen til sjefen din

  SvarSlett