søndag 29. november 2009

Lukter godt ja!

Nå er vi hunder kjent for å ha ganske god nese. Dette gjør at vi kjenner veldig god om det lukter vondt, og veeeeeeeldig god om det lukter godt. Men nå er jeg litt usikker på om matmor skjønner HVOR godt godt lukter. I går ruslet vi en deilig morgentur ned Akerselva, for vi skulle på Bondens marked. Og jeg skal si det luktet mye godt altså. Matmor halte og dro i halsbåndet, men hva kan du forvente deg da? Hallo! Det var pølser, oster, sveler og masse annet digg. Det luktet SÅ godt i all de små bodene. Og jeg ville jo selvfølgelig også sjekke ut dette. Men neida. Og så rusler matmor rundt og prøvesmaker alle delikatessene. Og får jeg smake? NEI! Er det noe rart jeg haler og drar?
foto privat
Venter på at svela skal bli ferdig - lukter godt!

Det er jo rene torturen dette her altså! Ikke smake, ikke dra, ikke hoppe, ikke mase! Men snart hadde vi kjøpt det vi skulle ha med hjem (verdens beste gløgg) og vi kunne endelig sette vi oss ned og så spise en svele. Joda, jeg fikk siste biten - skulle bare mangle spør du meg!

5 kommentarer:

 1. Synes du er veldig tålmodig jeg. Vet ikke mennesket ditt hvor heldig hun er eller?

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 3. he-he. Vi kom så tidlig at de ikke var klare når dette bildet ble tatt - derfor tålmodig!

  SvarSlett
 4. Bare en bit svele etter timer med tortur? Jeg syns du skal igangsette aksjon "svett svele" og slite og dra i alle retninger til du får lov å bruke bondens marked for det det er ment son: Et hundeeldorado.
  Vet godt hva du mener, for en gang i måneden har de slik rett utenfor jobben min, og far bare geleider meg gjennom det så jeg får NULL utbytte. Urettferdig!

  SvarSlett
 5. Nei, nå må du sette poten ned og ikke godta sånne ulidelige fristelser uten at du får skikkelig betalt etterpå ihvertfall. En bit svele da gitt... Synes nok du burde fått ei hel svele ihvertfall. Husker en gang mamma tok meg med på kafè jeg, så satt vi ute i sola og koste oss med vafler m/rømme og jordbærsyltetøy. NAM!
  Voff fra Tassen

  SvarSlett