fredag 6. november 2009

Shop to you drop

I dag fikk matmor plutselig fart på seg - skjønte det var ugler i mosen når hun satte seg ned og skrev laaaaaaang handleliste ved frokostbordet.. Og i dag fikk jeg være med. JIPPI og samtidig er det jo sååååå slitsomt! Inn og ut av masse butikker. Jeg må sitte stille, ikke mase, pipe eller lukte. Bare vente. Men alternativet er jo hjemme alene. Vanskelig å klage på at jeg får være med også da. Mens slitsomt var det. Shop to you drop - det kan man si - har sovet siden vi kom hjem jeg.
foto privat
Kredittkortet mitt
Men egentlig er jeg en "shoppingdog" Jeg har jo til og med eget kredittkort. Matmor kjøpte det til meg fra New York - der hvor hundene er enda mer bortskjemte enn i Norge. Det er kjempegodt å tygge på og jeg har det alltid med meg i sengen for jeg er like glad i kortet mitt som de tobeinte er i sitt. (og sjekk ut tekstene og andre detaljer på kortet - god humor for tobeinte i alle fall)

Ronja alias Sara Jessica Barker for anledningen

5 kommentarer:

 1. Så koslig side du har, med skikkelig mange artige innlegg. Tror vi kunne blitt gode venner :-) Har lurt på å skaffe meg min egen blogg jeg også. Hvis du har lyst til å se hvem jeg er kan du se bilder av meg på mammas blogg http://ritaskosekrok.blogg.no ;-) Klem fra Tassen (2 år gammel amerikansk cocker spaniel)

  SvarSlett
 2. Yess! Tusen takk for at du ga mamma et "spark bak" så det ble blogg på meg også. Er jo greit å få markedsført seg litt der ute i bloggverden da ;-)Kanskje vi kan møtes en gang, tror det hadde blitt GØY! Klem fra Tassen

  SvarSlett
 3. Kult med eget kort da.Så er man sikker på å få handlet inn nok godis til feragskvelden liksom. Men må innrømme at spøkene på det kortet gikk meg litt over hodet. Går du med høyhelte sko???

  SvarSlett
 4. Jeg går ikke med høye hæler da - men det er sånn at jeg ELSKER høyehælte sko - de er kjempefine å tygge på!

  SvarSlett