fredag 13. november 2009

Ett lite reklameinnslag

En gang i uken er vi på kurs, matmor og meg. Men ikke sånn kurs vi gjør morsomme ting sammen, nei det er matmor som kurses og jeg må ligge i ro og får ingen oppmerksomhet i 3 timer. Det er ganske kjedelig skal jeg fortelle deg. Og selv om jeg burde være glad for at jeg får være med og at jeg til og med har med egen seng så jeg skal ligge godt - SÅ ER DET KJEDELIG!
Men jeg begynner etterhvert å få "litt dreis" på den kurslederen nå altså, så det detter stadig ned mer og mer digg på gulvet. Og her om dagen fikk vi alle sammen smake Tjukkmjølk fra Røros. DET var skikkelig digg!
foto privat
Tjukkmjølk fra Røros

Og enda bedre ble det vel da jeg fikk deler av de tobeinte sine også. Den bollen jeg fikk servert i har aldri vært så rein noen gang! Tro meg, den var blankpolert. Og som du ser på bildet hadde jeg det travelt med å slikke i meg. Og selv om dette egentlig er en reklamefri blogg, gjør jeg gjerne unntak for en slik delikatesse! Det må være en hunderett å få servert Tjukkmjølk fra Røros!

3 kommentarer:

  1. Ååååå det er GODT med slikt. Jeg fikk velling hver dag til jeg var 6 måneder gammel, men så ble det for sterk kost for meg. Men godt var det. Alt med kuen er bra! Bortsett fra rukene. De er litt kjipe til tider.

    SvarSlett
  2. Med store protester fra sekretæren - både på tur og her i skrivende stund - refereres skribenten: Jeg liker kubæsj også jeg da - nesten like godt som hest .....

    SvarSlett
  3. Hestepærer er digg da. er faktisk et av livets store mysterier hvorfor ingen har funnet på å tørke de og selge det pent pakket som hundesnop. Da skulle dere fått se ulvehund som kunne lye da!

    SvarSlett