fredag 27. november 2009

Heldiggris

Jeg er en heldiggris. Får stadig høre det. Men jeg vet ikke jeg. Her om dagen var jeg ute på en laaaaaang tur med dogwalkeren min. Og etter hva jeg har skjønt så er jeg visst en veldig heldig hund som har det. Men ærlig talt! Det er liksom litt greit når matmor er på jobb hele dagen altså, men når hun er hjemme? Onsdag ligger jeg i sofaen med matmor hjemme og aner fred og ingen fare. Så kommer Victoria plutselig byksende inn og drar meg med ut. Vil være hjemme med matmor jeg! Men er det noen som hører? NEIDA! Normalt veldig gøy med lang tur og mange venner, men i det DRITTVÆRET???? Så etter en 3 timers lang tur kommer jeg hjem, sliten, våt og kald. Og hva finner jeg? Jo matmor hjemme i sofaen, under et godt og varmt teppe og koser seg med en tekopp! Alstå, jeg kunne vært hjemme hele tiden under et varmt teppe på fanget til matmor? Heldiggris? Er nå litt usikker på det!
foto privat
Betenkt heldiggris - etter 3 timer i møkkavær
Men så finner matmor et håndkle og tørker meg godt. Og så finner hun ullteppet mitt og en deilig dyne over meg. Og så ligger jeg der, sover og snorker og kjenner varmen komme i kroppen igjen. Fred og ro, mett og fornøyd. Joda, jeg er nok, tross alt, en heldiggris!

5 kommentarer:

 1. Du er litt heldig, men er ikke helt sikker på det med gris. Du spiser jo ikke senger engang.

  SvarSlett
 2. Skal hilse fra Leoprinsen og si at han har egen "dogwalker" også. Tante T kommer innom når hun vil ha en tur og tar ham med. Når jeg kommer hjem fra jobb og han har halsbåndet på vet jeg at han har vært ute. Men DET vet ikke Prinsen at jeg vet, så han prøver seg selvfølgelig ved å late som ingenting for å få en ekstratur!

  SvarSlett
 3. Men nå vet han det jo, når du har skrevet det her! Tsk tsk tsk. Dere mennesker må tenke dere bedre om før dere gir oss blogger og pc... Eller ikke...

  SvarSlett
 4. Så sant så sant.....har nok tråkket i salaten her ja!

  SvarSlett