søndag 21. mars 2010

Torshovdilten 2010

Lørdag var det Torshovdilten - rebusløp i Torshovdalen med venner og kjente. Vi stilte opp med sitteunderlag, klar hjerne og godtrerier i sekken. Jeg havnet på "tispelaget", dvs alle hundene, med eiere da selvfølgelig, ble satt på samme lag. Morsomt for oss også at vi fikk vare sammen. Det var jo selvfølgelig menneskene som svarte på spørsmålene altså, men det er mulig de burde spurt oss tispene om litt hjelp. For det er jo litt morsomt at gullmedaljen glapp fordi vi var det dårligste laget på dyrespor ..... vi burde jo vært bedre der altså. Om det hadde vært luktespor så kanskje vi jentene kunne hjulpet til.
foto privat

Lotte, Michelle og jeg venter på at folka skal bli ferdig på post 5

Etterpå var det grilling - det lukter vare sååååå godt, men vi jentene klarte å holde oss ganske bra i selene. Vi maste ikke så mye. Men denne pølsa som matmor satte på en pinne og gikk fra (.....idiotisk ......) ble borte altså! seriøst, et sted går grensen! Vi holdt oss unna ganske lenge men fristelsen ble for stor.
foto privat

Lotta vurderer risikoen av et pølsetyveri

Men etterpå fikk vi en hel pakke med grillpølser på deling - ugrillet denne gangen, og det smaker faktisk bedre en sånne brente.
Og etter masse aktivitet og deilig mat, lagde menneskene lek til oss hundene også: SØK! Morsomste jeg vet!
foto privat

Michelle og meg leker SØK

Og etter mange timer i dalen, med masse mat og lek var det sååååå deilig å komme hjem - rett ut i sofaen resten av dagen. Jeg har hatt en perfekt dag!

4 kommentarer:

 1. Fikk dere ikke være med på rebuset med nesene? Du har jo til og med et slikt tøfft sertifikat her ser jeg. Nei dette støtter oppunder mistankene mine om at menneskene aldri hadde kommet noen vei uten oss.

  SvarSlett
 2. Å, det hørtes ut som en kjempe fin dag :)

  SvarSlett
 3. Dette hørtes kjempegøy ut, skal høre om mamma kanskje kunne arrangere noe sånn en gang også, kanskje i påsken (det er jo lov å håpe!)

  SvarSlett
 4. Jupp, det var bra kult det derre der, altså... Og du har helt rett, pølser er best når de er kalde, og man kan jafse dem rett ned uten å brenne seg på tunga. Moder'n har kjøpt sånn dog spinny-dings, og putter pølsebiter nedi der, for at jeg liksom skal få brukt hue litt, men det er så lett som bare det å snurre rundt til man finner bitene. Jeg tenkte dog jeg skulle gjøre det ekstra lett, ved bare å fjerne lokket på toppen (moder'n er ikke voldsomt praktisk anlagt, hun skjønte ikke det der), men det fikk jeg jaggu ikke lov til, selv om det ville blitt både enklere å legge i pølsebiter - og spise dem. Når jeg tenker over det: Det enkleste ville vel være å bare gi meg pølsa, istedet for å dille med å gjemme småbiter histen og pisten...?

  Sees snart!

  Høy pote, Lotte

  SvarSlett