onsdag 31. mars 2010

På glattisen

I dag hadde vi noen små utfordringer på morgenturen. Her i Oslo er det snart snøfritt (det gikk fort!), noe som har resultert i mye vann. Men det er ikke sommmer ennå, og minusgrader på natta. Resultatet var at nesten hele runden i parken var isbelagt.
foto privat
Bambi på isen
Det er vel kanskje greit at jeg ikke er så glad i å løpe å herje så mye, for det var ganske vanskelig å gå på . Jeg gikk faktisk på ræva (rett og slett) et par ganger. Jeg må si at vi brukte litt tid på å komme rundt altså - følte meg litt som bambi på isen. Det som kanskje var mer irriterende var vel at alle de deilige kvistene satt dønn fast i bakken.
foto privat
Ispinne - sitter jo helt fast !!??!!
Jeg skjønte ikke helt det prinsippet jeg, og matmor lo og kalte det ispinne. Men den som ler sist ler best. Det var hun som måtte stå der å fryse til jeg hadde fått den løs - HA!

4 kommentarer:

 1. You go girl! Man skal ALDRI gi seg når det er en fin pinne på spill!

  SvarSlett
 2. Som sagt... i vår familie liker vi også å ta oss en pinne!

  SvarSlett
 3. Heisan!
  Takk for gratulasjon:)

  Jeg fikk ikke kake, men jeg fikk ribbe med tilbehør :) Og ellers masse kos og oppmerksomhet, så hadde en fin dag. Ellers vet jeg så absolutt å kreve mitt, liten i kroppen betyr ikke liten i personligheten.

  Hilsen Lille Lone

  SvarSlett
 4. Huff ja, dette været i Norge kan være en utfordring, ihvertfall for folk. Vi hunder er jo tøffere og tåler det meste, ikke sant?

  SvarSlett