tirsdag 30. mars 2010

Markering

Jeg må si at denne våren setter litt av hvert på hodet. Og nå er det snart tid for løpetid, og jeg har et stoooort behov for å markere slik at alle gutta finner frem til der jeg er, og jeg MÅ markere over der andre har markert - så lukta mi er øverst. Vi har vært på tidlig påskeferie, og der var det masse snø fortsatt. Men problemet oppsto etter at snøplogen hadde kjørt. Den snudde nemlig opp ned på all snøen, så alt som var markert på veien ble slengt langt opp i brøytekantene. Og jeg skal bare fortelle at det ikke er bare enkelt å markere oppå alle de duftene oppi de høye kantene altså - skikkelig vanskelig faktisk!
foto privat
Markering i brøytekant
Og så er det dette med løpetiden som er på gang da. Det er viktig å gi beskjed til gutta hvor du er. Men i følge matmor kan mannfolk være litt late, så det er viktig å tilrettelegge så godt som mulig. Dette innebærer blant annet at om jeg markerer så høyt som mulig så slippe gutta å bøye seg ned - det gjør det jo selvfølgelig mye enklere å finne luktene mine.
foto privat
Markering i høyden
Nå skal jeg love at det det ikke skal bli vanlig med dobilder på denne bloggen - noe bør være privat altså. Men jeg synes at publisering av dette bildet er kunstnerisk forsvarlig, da det så godt illustrerer utfordringene mine i dagliglivet.

2 kommentarer:

  1. Bra innsats! Settes pris på :)

    SvarSlett
  2. Dobilder er en naturlig del av livet. Og når det er satt i sammenheng med vital informasjon så er det absolutt forsvarlig. Har planer om å rømme fra bergen og sette nesen mot Thorsovparken.

    SvarSlett