mandag 8. mars 2010

Ny kompis

Jeg har fått ny kompis .... i alle fall når han sover.....
I helgen var vi på besøk hos en liten valp som heter Chico. Vi hadde en kjempefin dag på isen i Oslofjorden. Eller i alle fall en ganske fin dag på isen. Jeg liker jo ro og fred, og denne valpen var jo helt propell altså. Hopper og spretter og er helt gal. Jeg forsøkte å be han roe seg noen gangen, men da trodde han at jeg ville leke, og ble enda værre. Ganske frustrerende altså, når disse valpene, som er like store og sterke som meg, ikke kan respektere en en voksen dame. Det er mulig at jeg må trene litt på å få en litt grovere "bli sint stemme", for det virker som at falsetten min blir litt missforstått.
foto privat
Meg og Chico på isen - litt masete altså!

Senere på kvelden dro vi hjem til Chico. Jeg fikk valpefor og gulerøtter - jammy! Og når Chico ikke får ligge i sofaen og jeg er sofahund ble jo kvelden min perfekt. I sofaen i fanget på tante AL og en slitsom valp utslått (og ikke minst stille og rolig) i en krok. All fokus på meg. Tusen takk til alle på Høvik som ga oss en perekt lørdag!

6 kommentarer:

 1. Kjempekjekk dag på Høvik for store og små, tobente og firbente :-) Tante AL lurte seg til lille Chico på fanget når mor og far var ute av huset og da lå Ronja helt inntil fanget mitt og passet på at hun også fikk kos..

  SvarSlett
 2. Chico er ikke slitsom - han er nemlig verdens skjønneste og mest kosete valp! Etter 1 time på tur i skogen med både mamma og pappa i dag ligger han nå helt utslått og småbjeffer i drømmene. Pappa løp i forveien og prøvde etter beste evne å finne tykke nok trær til å gjemme seg bak og Chico løp som en gal for å finne han. Veldig vellykket trening.

  SvarSlett
 3. Slitsom denne opddragerrollen!

  SvarSlett
 4. Må nok øve deg på å sette deg i respekt Ronja, men sofaseansen greide du jo med glans ;-)

  SvarSlett
 5. Hmmm. Jeg forstår den stakkars store lille Chico godt, jeg. Voksne venner av meg syns jeg ofte er litt slitsom også. men jeg er da bare en glad liten gutt som har lyst til å leke. Du må huske at du også har vært masete valp en gang, syns nå jeg... For vi er bare så veldig veldig glade i dere voksne og snille, skjønner du.

  SvarSlett
 6. Som mannehund kan jeg informere om at valper har blanke ark og kan gjøre som de vil. Det er mannehund loven.

  SvarSlett