fredag 25. desember 2009

Trøtt

Jeg er så trøtt jeg! Det er jammen slitsomt med jul må jeg si. Joda, det er morro også, men slitsomt. Og så mye deilig mat. Jeg får da selvfølgelig ikke juleribbe ......og det lukter SÅ godt! Men heldigvis er det også tradisjon med torsk på juleaften også, så jeg fikk egen, deilig, julemiddag. Og så var det julegaver. Jeg fikk masse gaver jeg også! Mest godis da, og det konfiskerte matmor umiddelbart. UHØRT! Det er faktisk mine julegaver! Skal porsjoneres ut du? HALLO! Trenger ikke det. Og så fikk jeg denne fine genseren av Leo. Knalltøff!
foto privat

Utslitt etter en lang julekveld - med ny, tøff genser
Og etter at all maten var spist og alle pakkene åpnet var jeg helt utslitt og sovnet så lang jeg er under bordet. PHU ..... og fortsatt GOD JUL!

3 kommentarer:

 1. Genseren satt bra den ser jeg! Lekker! Ille med den konfiskeringen da. Prøv å konfiskere julegodteriet fra matmor sier nå jeg, så har du noe å forhandle med! Ellers takk for fin julegave/lesestoff!

  SvarSlett
 2. Elsker pakker jeg også, og særlig de med godis i. Jeg fikk lurt meg til å prøvesmake det meste, før mamma "tok vare på" de for meg. Men vil jo ikke ha vondt i magen heller da! Knalltøff genser, jeg fikk julenissedrakt jeg!!! Ha en fortsatt god jul da, Ronja ;-)Hilsen Tassen

  SvarSlett
 3. Kul genser! Jeg fikk ikke noe sånt. Men daxepappa ga meg en egen hule som jeg kan krype inn i når jeg vil. Og den er så lett at jeg kan kaste rundt på den og herje med den. Men best er den å krølle seg sammen inni og sove i. Da blir det fred og ro i heimen - og daxepappa smiler fra øre til øre.
  Og så fikk jeg masse godid. Men som hos deg får jeg bare litt av gangen. Veldig rart. Lurer på hva daxepappa hadde sagt hvis atte jeg hadde gjort sånn med de gavene han fikk...

  SvarSlett