lørdag 26. desember 2009

Nøden

Må nå legge inn et lite klageinnlegg på fasilitetene. Joda, det er ganske bra det meste, med sofaer å sove i, god mat og masse kos, alt dette holder veldig høy standard. Men forholdene på toalettet er litt varierende. Jeg vil bare si til de tobeinte (og til innekattaene også): det er ikke bare bare å måtte ha utedo! Det var litt dårlig vær på kveldsturen i går, så jeg tok bare en "kjapp en" Tro meg, det angret jeg på i dag! Mått vekke matmor fordi jeg var litt nøden, og jeg fikk komme ut jeg ..... oi oi oi! Det var snø til langt oppover ørene!
foto privat
FERDIG! Nå vil jeg inn igjen - her er jeg på vei opp trappa til inngangsdøra. Det var snø opp over døra, så den fikk vi nesten ikke lukket igjen

For å si det sånn: Det ble ikke lange turen i dag heller - og jeg som i utgangspunktet nekter å gjøre fra meg på gårdsplassen - måtte krype til korset. Men gjorde på langt nær så mye som jeg måtte. Men å gå en lengre tur nå? NEI! Drit i det!

5 kommentarer:

 1. Menneskene dine har litt og lære
  Mine har skjønt at skal det gjøres noe så må det lages passelig avtreden for små søte piker i slik snømengder. Tror de at vi vill sette og diskree ned og gjøre bimmelim og bommelom med bakparten dyttet ned i kald snø, må gud forby.
  Vi kan tross alt få blærekatar.
  Med varme pledd hilsener fra eders veninde Elita

  SvarSlett
 2. Helt enig, dette er problematisk... Har seriøst vurdert å lære meg å bruke innedoen som menneskene mine bruker jeg ;-)Hilsen Tassen

  SvarSlett
 3. Gå i dusjen! DET vil nok lære menneskene å måke en skikkelig plass til deg. Er jo ingen som vil bli kald på stumpen vel!

  SvarSlett
 4. Liker du ikke snø? Så rart. Jeg syns det er kjempestas, jeg!
  Jeg har funnet ut at når snøen er kjempedjup, kan jeg grave tunneller gjennom den. Men så er jo jeg en sånn grevlinghund også da.
  Det enste jeg ikke liker med snø er at den er så kald. Selv om daxepappa sier at jeg tåler mer kulde enn de andre dachsevennene han har hatt, så liker jeg varme mye bedre enn kulde...

  SvarSlett
 5. Det der så skikkelig slitsomt ut! Mas med så høy snø når man "bare" er en schnauzer med nokså korte bein....!

  Ellers ønsker vi deg og matmor alt godt i 2010! Håper det blir masse god mat, mye lek og moro og haugevis av kjærlighet!

  SvarSlett