fredag 18. desember 2009

En utstrakt labb

I dag har jeg virkelig vært flink! I dag har vi besøk av Lissi. Lissi er litt forsiktig altså, og gjør ikke så mye av seg. Vi kjenner hverandre godt, og jeg var på besøk der alene i går - og nå er Lissi på besøk alene her. Og jeg har oppført meg EKSEMPLARISK! Jeg var skikkelig grei når hun kom - ikke noe knurring eller noe. Hun fikk lov å lukte og snuse rundt. Hun fikk til og med ligge litt i senga mi! Altså, normalt har jeg ikke så grei når jeg har besøk, det er tross alt mitt hus og mine ting! Men Lissi er litt redd og det tar jeg faktisk hensyn til. Grei er jeg!
foto privat

Jeg vil ikke være her ......

Men på tross av at jeg nå har tilrettelagt på alle mulige måter, så er det tydeligvis ikke godt nok. Neida. Hun sitter i gangen og piper litt sårt. Jeg har vært innom og sjekket om det er bra, men som du ser er hun ikke så interessert. Så nå har jeg lagt meg rett ut på stua og Lissi har sluknet ved døra i gangen. Og jeg gidder ikke å invitere henne inn igjen altså, hun vil bare ikke så hva mer kan jeg gjøre? Jeg mener jeg virkelig har strekt ut en labb idag.

2 kommentarer:

  1. Så flink du er...det er jo ikke alle som tar seg til rette slik som Leoprinsen gjør..
    Vertinnemanérene dine er det ikke noe å si på!

    SvarSlett
  2. En utsrakt labb er mer en noen kan forlange. Selv i disse adventstider. Syns du er et mønstereksemplar av en vertinne. Er desverre slik at man ikke kan gjøre alle til laks. Noen må bli ørret og.

    SvarSlett