lørdag 12. desember 2009

Obamarama

Her i byen har det vært hektiske dager med den amerikanske presidenten på besøk, masse helikoptre i lufta og Oslo har stått helt stille OG på hodet. Jeg føler liksom at all fokus har vært litt feil de siste dagene. Ikke mye interessant for meg i alle fall. Hadde jo vært anneledes om Bo hadde vært med, men neida han måtte være hjemme. Hadde han vært med så kunne jeg vurdert å dra ned til byen jeg også. Men han har det sikkert mye morsommere når han er hjemme alene i det hvite hus enn jeg har når jeg må være alene her. Hmmmmmmm
foto privat

MITT Oslo!

Men nå har de reist - endelig. Jeg har gjenerobret hovedstaden, matmor har fått fokus tilbake til meg hvor den skal være. Så nå er det full kontroll igjen. Her er jeg i Torshovdalen rett etter at Obama hadde reist. Endelig rolig og oversiktelig. Herfra har jeg oversikt over rådhuset, Plaza og Oslofjorden. Her er rett og slett JEG dronningen på haugen!

3 kommentarer:

 1. Bra at mors fokus igjen er der det bør være. Og er sikker på at Bo har det mye bedre enn oss litt mere folkelige voffser. Han har sikkert hundegåere og hundehviskere og bløtekaker med baller hele tiden. Han har faktisk sikkert eget ballrom!

  SvarSlett
 2. Huffameg for noe styr med sånne kjendiser, for meg holdt det lenge å se litt av "sirkuset" på TV. Heldigvis brydde ikke mamman min seg noe særlig om det, så her gikk livet som normalt, men så bor vi jo heller ikke midt i Oslo da!!!
  Ha ei fin førjulsuke, Ronja :-)Klem fra Tassen

  SvarSlett
 3. Tilbake til sånn det skal være - oss i fokus!

  SvarSlett