onsdag 29. april 2009

Ubudne gjester

Ok da - rett skal være rett. Leo med matmor var faktisk invitert hjem til oss da, men når man er borte så må man jo kunne oppføre seg litt, og ikke ta seg til rette på denne måten altså! Jada, jeg har gått litt i meg selv her, men i mine øyne tar jeg meg ALDRI til rette! (Hmmmm det er noen som ler her). I alle fall, her kommer de på besøk i MITT hus, og selv om Leo er en gammel myndig mann kan man jo gjerne vise litt høflighet. Her var det rett inn og opp i MIN sofa. Så fant han MITT tyggebein - jeg er ikke interessert i å spise restene av det nå altså! Og til slutt så tar han hele okseøret mitt (som jeg ikke en gang har giddet å lukte på hele uka, men det vet ikke Leo) og legger seg i MIN seng og spiser opp hele øret. Ikke sånn en gjest skal oppføre seg spør du meg! Ble litt stressa av hele greie jeg altså, ialle fall til å begynne med.
foto privat

Leo spiser opp MITT okseøre i MIN seng

Men når sant skal sies så liker jeg Leo veldig godt og litt gjestfrihet må man jo vise. Og så klarte jeg å roe litt ned etter hvert også. Og jeg fikk ligge i sofaen og få masse kos og smake sushi for første gang (JAMMY!), så alt i alt var det vel en hyggelig kveld....

3 kommentarer:

 1. Er man kleptoman - så ER man kleptoman.....

  SvarSlett
 2. Easy easy Ronja.
  pk.1 la de spise rester , du får jo et nytt tyggebein som er ferskere.
  pk.2 Okseøret som har ligget ei uke er støvete, det er katter og hann hunder som spiser og hoster hår/loballer, yakk.
  La han ligge i sofan din du for da får jo DU ligge i voksensofaen med gjestene og derrmed er høyere hevet en hannhunden der nede.
  Er tips til deg.....
  Få matmor til og skjønne at du gjerne vil ha tyggebein , okseører osv innpakket i klar cellofan for da slipper du støv og lodotter på de og når DU føler det er riktig tidspunkt så åpner hun de for deg om du ikke fikser det selv.

  Din veninde Elita

  SvarSlett
 3. Okseører og annet rask som andre (særlig gjester) har spist på før deg er de aller, aller beste. Hilsen Miro.

  SvarSlett