mandag 20. april 2009

Lide for skjønnheten

Jeg skjønner ikke dette helt. I dag måtte jeg dusjes. Det er full runde med shampoo og masse vann og ganske ubehagelig! Det er vist litt forberedelser til utstillingen i helgen, men tross alt, dette er da helt unødvendig! For det første lukter jeg skikkelig godt: HUND! Og det er jo helt naturlig at jeg ruller meg i gresset og graver litt i jorda. Og en hund er jo ikke redd for en liten sølepytt eller litt jord - hunder liket sånn. Helt naturlig. Og at pelsen min er litt brun og grå i stede for sort - who cares? Hvorfor kan vi ikke kjøre en litt naturlig look?
foto privat

Dusje er ikke det morsomste jeg vet

Men som vanlig får matmor det som hun vil, her er det ingen vei utenom. Og etterpå er det kaldt og vått. Matmor har føner altså, men jeg er i det minste glad hun ikke bruker den. Den er veldig skummel! Og med litt ekstra godter og masse kos under dyna så overlevde jeg vel denne gangen også.

2 kommentarer:

  1. Nei, så fælt... Hun der matmor altså... Hvordan kunne hun finne på å DUSJE deg? Også hund som lukter så deilig. Spesielt etter noen rull rundt på plenen i Torshovparken! Godt du fikk litt snop da. Og det blir spennende å høre hvordan det går på utstilling!

    SvarSlett
  2. Skal hilse fra Leoprinsen og si at du har hans fulle sympati! :)

    SvarSlett