søndag 26. april 2009

Miss Univers

I helga har vi vært på utstilling i Stangehallen. Fullt kaos med hunder, mennesker, børster, sakser, stellebord og bur. PHU - litt slitsomt altså.
Jeg stilte i åpen klasse og konkurransen var tøff. Får litt pepper da fordi jeg ikke har "korrekt" Schnauzer-pels, litt myk, litt lys. Og på tross av at pelsstellingen til Arne og Oskar er helt på høyden av hva Jan Thomas kan tilby, var nok dommerene dessverre ikke på vår side denne gangen. Men et par kjeramikkrus fikk vi da med oss hjem. Og selv om jeg ikke vant denne skjønnhetskonkurransen så er jeg allerede Miss Univers hjemme.
foto privat

Miss Univers

Og det er da godt at disse konkurransene ikke er det viktigste i livet. Selv om jeg synes det er veldig gøy så rangerer det langt etter: okseører, å rulle seg i gresset, godis, å rulle seg i snøen, turer i skogen, godis, lek i Torshovparken, godis, kosestund i sofaen, kosestund i senga, godis....

4 kommentarer:

 1. Hei Ronja!
  Vaktmesteren i aza-what kjenner han blir varm i hjertet når han ser på bloggen din.
  Det må være den vakreste barten han noensinne har sett!! - Du "skakke" bry deg om skjønnhetsdommerne, de skjønner ikke når de har satt øynene på en realt deilig dvergdame !
  boff og grum fra Kalle

  SvarSlett
 2. Jeg synes du er helt nydelig jeg, Ronja! Og det synes sikkert matmor også, så ikke stress for mye med at du ikke vant førsteprisen. Du er så skjønn, det er bare de dumme dommerne som ble så blendet av skjønnheten din at de ikke klarte å dømme skikkelig!

  SvarSlett
 3. At pelsen din er myk betyr jo bare at den er god å kose på! Tipper de bare var misunnelige..

  SvarSlett
 4. Ni syns du er sexy, sexy, sexy !!!

  SvarSlett