onsdag 28. april 2010

På jobb

Jeg har sett at det er flere som skriver om hvor fint det å være med de tobeinte på jobb. Gleden var derfor stor da jeg også skulle få bli med. Og utgangspunktet var ganske bra siden matmor skulle jobbe på Dyresjappa. Det er liksom butikken min. Der er jeg innom ganske ofte, og de har hauger med mat og godis. Jeg så det for meg litt som kongen på haugen og gledet meg til å styre hele sjappa. Men neida - hva skjer?
foto privat
dronninga på (mat)haugen - sånn jeg trodde det skulle bli ....
Det ble helt anneledes enn jeg hadde tenkt altså. I og med at det er så mye hunder innom, fikk jeg ikke en gang være i butikken. Jeg ble plassert i bur på bakrommet ved siden av de to værste kjøterne på Torshov: Alba og Hector. De har det bare i kjeften altså, for jeg bjeffet tilbake jeg - og det var de ikke vant med, så det ble ganske stille ja! Men der er STORE altså!
Anyway - der satt jeg da, innestengt hele dagen i en eim av godtelukter og kunne høre at matmor koste med andre hunder på den andre siden av vegge. Nei, jobb er oppskrytt spør du meg.

3 kommentarer:

 1. Stakkers, stakkars, stakkars deg! Synes heller ikke det er noe stas å være med Sjefen på jobben. Kjeldelig ganske enkelt.Bare papir og datamaskiner... ingen godbiter eller leker. Takke meg til å være hjemme på sofaen!

  SvarSlett
 2. Nemmen stakkars deg da Ronja, skjønner godt at du er skuffa ja :( Men du skjønner, på jobben hos pappa'n min er det koslig, nesten som å være på hyttetur eller noe, da han har kontor i en stor tømmerbygning. Og de har stue der også, så jeg kan ta meg en lur på sofa'n når jeg vil. Også får jeg brødskive m/leverpostei når de spiser lunsj, smaskens altså :-)

  SvarSlett
 3. Det blir ikke alltid som man tror å være med på jobb... Du fikk jo hvertfall vist de to store hvem som egentlig bestemte der:) hihi...
  Virker som om RitaK har den ultimate arbeidsplassen!
  Jeg kunne hatt det helt ok på mamma sin jobb, men der er sjefen så anti dyr som det går an så jeg får ikke være med:(

  Du har en veldig fin og morsom blogg Ronja:) Jeg kommer til å kikke innom mer:)

  SvarSlett