søndag 18. april 2010

YO!

Jeg har vært på musikkvideoinnspilling ..... YO! Her en morgentur i Torshovparken var det rigget opp med masse folk. Matmor er skikkelig dårlig på kjendiser da, så jeg aner jo ikke hvem det var som lagde musikkvideo. I tillegg er hun skikkelig sjenert, så hun turte ikke gå helt innpå heller, så det er ikke så veldig tydelig bilde heller. Men kjenner jeg igjen videoen på TV eller noe sånn, så skal jeg komme tilbake med hvem det er.
foto privat
på videoinnspilling
Som sagt var dette på en morgentur. Det var skikkelig spennende at det skjedde noe da, så jeg ville ikke hjem - ville bare snuse rund der de var. Har jo litt er faring med at det kan vanke både godis og kos når det er mange mennesker rundt, men neida - ikke denne gangen. Det var bare høy musikk, masse damer som danset, menn som hang i kurver høyt i luften og masse biler og folk. Og alle var bare opptatt med seg selv og hovedpersongutta i videoen. Neste gang må det bli jeg som lager video - sånn at alle får fokus på meg mener jeg..... YO!

5 kommentarer:

 1. Rart at mennesker kan ha så feil fokus. Og å danse så tidlig på morgenen burde egentlig vært politianmeldt. Fysj. Morgenen skal tilbringes ved frokostbordet. Helt til middagen serveres :P

  SvarSlett
 2. Jeg kom tilfeldigvis innom deg. Det må være spennende å bo i hovedstaden. Slike opplevelser får ikke vi på våre turer. Jeg kommer egentlig fra Lillehammer, men flyskrekken gjør at jeg holder meg her nord. Koselig å finne ei hundeside med en så vakker hund.

  SvarSlett
 3. Så kult da Ronja! Du skulle bare skrudd på sjarmen og løpt rett bort og blitt filmstjerne;-)

  SvarSlett
 4. Her hadde du muligheten og så feiga du ut! Får håpe det blir flere anlednninger da. Donkeyboy spilte inn en del av sin video i parken vår og DER klarte en hund å snike seg med... så muligheten er der til å bli kjendis!

  SvarSlett
 5. http://www.youtube.com/watch?v=V_WQ6u9os50

  Må nesten sjekke den videoen!

  SvarSlett