torsdag 15. april 2010

På shopping

I går fikk jeg min første tur på IKEA. Jeg har vært på parkeringsplassen et par ganger, men dette var første jeg fikk være med inn. Nå er det egentlig slik at det ikke er lov til å ta med hunder inn, men matmor puttet meg i handlevogna på utsiden og gikk inn med bestemte skritt og "du kan bare prøve å nekte meg å ta med hunden min inn-blikket" og rullet meg inn. Og blikket virket, ingen sa noe som helst! Matmor kan være ganske tøff ja!
foto privat
Fin utsikt i flott kjerre
Og handlevogna er jo perfekt kjøretøy for meg. Jeg har litt trening med sånne handlevogner så jeg satte meg bare helt i front og tittet på alle de spennede manneskene og varene vi kjører forbi. Og kurven er så stor at det er plass til både meg og litt handling. Og det var mange som måtte innom og gi meg en klapp og kos, og det elsker jeg! Av og til er det fint å være liten og allergivennlig hund - får være med på mer da!

3 kommentarer:

  1. MISUNNELIG nr 2!!
    (far e veldig glad det ikke var han)

    SvarSlett
  2. Åååå, heldiggris! Har hørt om dette Ikea jeg også, men har ikke fått bli med dit, for mamma sier det ikke er no for hunder!! Men jeg har jo tepper og leker og sånn som mamma har kjøpt der, så jeg tror kanskje hun ikke VIL ha meg med, snufs! Så nå ut som du hadde det skikkelig bra ihvertfall...

    SvarSlett