torsdag 22. april 2010

På sykkeltur

I dag har matmor fått fram sykkelen sin. Jeg er ganske vant til sykler altså, for de er det mange av langs Akerselva. Og de kommer veldig fort og jeg er blitt lært opp til å passe meg for de. De kan vist være veldig farlige om de skulle kjøre på meg. Jeg visste ikke at matmor hadde sånn farlig doning jeg. Så i dag var det ut på vår første treningstur. Matmor gikk ved siden av sykkelen og så festet hun meg på den andre siden og så skulle jeg gå pent ved siden av. HALLO! Det var skikkelig vanskelig!
foto privat
Sykkeltrening
For det føsrste skulle jeg nå plutselig gå helt innpå denne sykkelen som jeg er lært opp til å holde meg unna. Så skulle jeg gå på høyreside og "på fot", men "på fot" er på venstresiden av matmor, og nå var hun plutselig på den andre siden. Og så var det ikke lov å stoppe å lukte og snuse og tisse, men man skal holde et jevnt tempo. Og oppi det hele så er jeg på topp av løpetidene min - matmor kaller meg bare tåkeheimen om dagen - så det er LITT vanskelig å konsentrere seg. Jeg dro og halte og stoppet og snuste og virret både til høyre og venstre, så man kan vel si at jeg strøyk på den kjøreeksamenen .......

6 kommentarer:

 1. Hei, ingen stryker på første forsøk! Det skal mange timer til for å trekke en sånn konklusjon. Du skal se det går bedre etter hvert. Jeg mosjoneres på sykkel. Marit sykler sakte og i jevnt tempo, men mine bein er litt lengre enn dine. Jeg har forresten en S/P dvergschnauzer venn, og han liker godt å springe i "Springer".

  SvarSlett
 2. Huffameg, dette hørtes slitsomt ut... Heldigvis ække mamman min no glad i å sykle ;-)

  SvarSlett
 3. Ååååå det er så deilig at det finnes biler, nå er vi snart klare til og dra på Bobiltur. Jeg har nå fått eget bur i bilen da jeg er i omstendigheter ...... kun 10 dager igjen.
  Slike sykkelting høres veeeeeldig slitsomt ut, men kanhende etter fødselen så kunne jeg hatt godt av litt mosjon for og stramme inn buken igjen, får se om ikke Jane Fonda videoen hjelper først. Man bør ikke vise verden sin lubbne mave etter et kull. Liker godt Svenske og Norske Hollywood fruer jeg da, DE lever det gode liv...

  SvarSlett
 4. Glad jeg slipper det der. Høres skikkelig stress ut. Hva med luktene da lissom? Skal man lissom bare forbigå de i stillhet? Stor sjangse for at sykkelen hadde veltet her på bjerget. Banna bein. Alle fire.

  SvarSlett
 5. Det der hørtes skikkelig vanskelig ut ja... veldig mye du plutselig skulle måtte holde styr på liksom... typisk det at det skal være regler for alt. Men det ordner seg nok etterhvert skal du se:)

  SvarSlett