mandag 10. mai 2010

Kom mai du skjønne milde

Selv om det har vært litt bloggtørke her, har det ikke vært spesielt tørt ellers. Det har vært litt for mye på programmet til sekretæren de siste ukene, og da er jo jeg overlatt til meg selv da - trenger vel ikke si hva jeg mener om det!?! Men jeg får mat og kos og tur altså.
foto privat
Bloggtørke - ellers vått
Jeg må bare si at selv om jeg priset våren tidligere og at jeg har fortalt at jeg er veldig glad i å være ute og sånn, må det være lov å ombestemme seg altså? For det er nemlig ikke bare de tobeinte som synes det er vått og kaldt - jeg også! Så selv om jeg har fått denne fine regnfrakken (matmor har regnjakke i samme fargene, så vi matcher skikkelig bra!), er jeg kjempekjapp på turene våre altså. Nå går det i rekordfart så løper jeg så fort jeg kan inn igjen - til sofa teppe og kos ..... det er deilig det!

3 kommentarer:

 1. Ja, du ser litt stivbeint ut på bildet... Litt misunnelig på den dressen altså. Men tror dessverre Sjefen er for lat til å kle av og på meg. Blir nok heller grundig frottering ved hjemkomsten istedet.

  SvarSlett
 2. Isj, ja nå vil vi ha masse fint vær Ronja :-)

  SvarSlett
 3. Kjære venninne
  Som du klager...
  Tenk deg hva jeg har gått gjennom. Først har jeg hatt barn i magen i 63 dager, og nå er det babystell hele døgnet. Og med 5 små samtidig, så er det mye stress. Skulle gjerne byttet med deg og vært på tur i parken med dress, men er istedet låst til barna.
  Jaja, kommer sterkere tilbake
  Kos deg som byfrøken...
  Masse klemmer fra din kjære venninne Elita.
  PS!
  Bor fremdeles på Haga...i tilfelle du helt har glemt oss....

  SvarSlett