lørdag 15. mai 2010

Prison Break

I dag var det faktisk litt flaks at jeg var med på jobb altså. Det er nemlig ikke hver dag at jeg får lov til å være med. Når vi kom på jobb fikk vi høre at Einar og Tormod - to rotter som bor på bakrommet - hadde brutt seg ut av buret i nattens mulm å mørke på jakt etter mat. Einar var fakket når vi kom, men Reidar var fortsatt på frifot. Så her var det jo bare å hjelpe til - jeg er tross alt rottejeger av natur! Og for et naturtalent jeg er (ikke for å skryte altså). Jeg er nemlig trent av matmor til å finne fetteren min, Halvorsen. Han er et marsvin. Så når matmor sa: "finn Halvorsen", skjønte jeg med en gang hva jeg skulle gjøre. Og jeg gikk rett på - tok meg bare noen sekunder, så var Tormod lokalisert innerst på lageret under masse greier. Som sagt: dette lå i genene altså.
foto privat
Tormod bak lås og slå igjen.
Og man skulle vel tro at jeg ville bli hedret som den helten jeg er, men neida. Jeg ble jammen sperret inne jeg også i bur på bakrommet. Det må vel sies å være meget urettferdig. På tross av at jeg fikk masse ekstra godbiter i buret og at jeg, i motsetning til Einar og Tormod, slapp ut igjen etter en liten stund på grunn av god oppførsel, er det lov å være litt sur på det.

4 kommentarer:

 1. Utakk er verdens lønn!

  SvarSlett
 2. Du var kjempedyktig. Hadde det vært meg ville nok Tormod blitt filleristet også. Så når du hjalp til, og lot være å ta krabaten i nakkeskinnet burde du blitt behandlet som dagens helt. Å bli buret inne var uhørt, selv om godbitene sikkert hjalp litt.

  SvarSlett
 3. Så kjempeflink du er, Ronja ;-) Det der er jammen en jobb jeg kunne tenkt meg også... (selv om jeg aldri har møtt ei rotte). Vi hadde en liten dott av en dverghamster en gang, og det var gøy å snuse på ham, og se på at han løp rundt og rundt i hjulet sitt ;-)

  SvarSlett
 4. Hurra for Einar og Tormod! Liker utbrytere eg. Men du... fant du ikkje Einar? Sitter han helt aleine i hele evigheten på bakrommet han da?

  SvarSlett