mandag 31. mai 2010

Manikyr og pedikyr

Jeg er jo litt fin på det, og jeg har negler som vokser som ugress (ref. matmor.) Nå kan denne neglklippingen være ganske skummel altså, og matmor er nekta. Jeg vet ikke hvem av oss som er mest redd etter "den lille ulykken" med masse blod. Nå skal det sies at jeg har nervene veldig langt ut på neglene da, så det er kanskje litt vanskelig, men jeg lar ikke matmor gjøre det mer.
foto privat
Manikyr og pedikyr
Men Beate og Silje er kjempeflinke, da er jeg ikke redd i det hele tatt. Så nå får jeg stelt neglene mine på Dyresjappe hver 14.dag. Jeg hopper opp på frysedisken helt av meg selv, selv om jeg vet hva som skal skje. Jeg er ganske tøff altså! OgdDe blir såååååå fine og jeg blir så lett og stille på foten. Det er viktig å ta seg bra ut altså!

2 kommentarer:

  1. Må jo fikse seg opp litt nå som det er sommer. Klart klørne ble fine! Skryt og godbiter hører med. Du kunne forresten gi matmor en ny sjanse, eller kanskje det er hun som må gi seg selv en sjanse til. I alle fall, etter manikyr, pedikyr og spa-behandling har jeg innført "kjøleskapgodbiter". De anbefales!

    SvarSlett
  2. Du er skikkelig flink altså, men det er jo tross alt viktig for ei dame å ha fine negler da... Jeg er ikke no' glad i hverken pelsklipping eller negleklipping, men isj det må jo gjøres. Må jo bare innrømme at jeg føler meg litt fin og velstelt ut etterpå da :-)

    SvarSlett