torsdag 8. april 2010

Kokkekurs

Jeg har vært på kokkekurs. I påsken var vi igjen invitert til Hvaler, og nå var det vår og fint vær. Som kjent blir jo jeg fostret opp på tørrfor, og det settes begrensninger på godisen også (NEI, jeg er IKKE tykk, bare litt frodig!!!!) Og jeg har egentlig vært ganske tilfreds med situasjonen ..... i all min uvitenhet! Helt til Øystein viste frem kokkekunstene sine på verandaen i solen.Han lagde tørket lever!!!???!!!! Say no more! Jeg satt helt stille og fulgte med på hele prosessen.
foto privat
På kokkekurs
Først ble den kuttet opp og stekt litt i panna. Så satt til tørking i stekovnen noen timer før det til slutt ble hengt til tørk på vinden. Du kan bare tenke deg hvor deilig det luktet. Og så fikk vi smaksprøver. JAMMY! Så nå håper jeg at matmor fulgte like godt med på fremgangsmåten som meg. Og jeg ser nå fram mot et litt mer variert kosthold ;)

5 kommentarer:

  1. Får vann i munnen (mamma sier jeg sikler, æsj!)og kjenner den deilige lukta helt hit, nammmm....

    SvarSlett
  2. Ååååå, det hørtes godt ut, sikler litt her også gitt :)

    SvarSlett
  3. Steike!! Det der høres fantastisk ut, og velfortjent!!!

    SvarSlett
  4. Kanskje bekjente får smaksprøver pgså? (Hint hint; er 10 år den 12 april!!)

    SvarSlett
  5. Du snuppa, sjekk bloggen min a'... Har en liten utfordring til deg ;-)

    SvarSlett