søndag 29. mars 2009

Hyttetur i Hemsedal

I helgen har jeg vært på hyttetur i Hemsedal. Det var ingen andre hunder med, så det ble ikke så mye løp og lek, men jeg hadde med meg 4 jenter så det ble masse kos. Men det er kjempedeilig med en stille og rolig helg altså. Vi reiset opp på fredag, og det snødde skikkelig tidlig på dagen. Og jeg fikk masse ros for at jeg var så snill i bilen. 4 timer i bur uten å mase og pipe fortjener faktisk litt ekstra oppmerksomhet! Lørdag ble bedre, men som du kan se på bildet, var det ikke knallblå himmel på lørdag. Men ut på tur var vi uansett. Og det var så masse nye, spennende lukter alle steder. Ifølge matmor skulle jeg være litt interessert i musesporene vi fant (jeg er egentlig rottejeger), men det var ikke så spennede. Ryper derimot synes jeg er spennende - kanskje jeg er blitt påvirket av Selda? Og vi fant også harespor og andre vi ikke vet hva var. Mange rare lukter jeg ikke har kjent før. Så selv om vi ikke gikk langt tok jo turene litt tid for det var MYE å lukte på.
foto privat
På tur i Hemsedal
Jeg fikk en del turer, men ikke så alt for lange. Helt grei det. Jeg fikk nemlig en yndlingsplass på kjøkkenet. Det var vinduer fra gulv til tak midt i solsteiken. Her kunne jeg ligge på gulvet og ha full kontroll utenfor mens solen varmet. Deilig! Og hele kvelden på fang eller i sofaen - hva mer kan en hund ønske seg?
foto privat

Kos i vårsola

Søndagen fikk vi også fantastisk vær med skyfri himmel og helt vindstille. Fire fang å velge på i solveggen, det er luksus det. Det var helt OK å reise på hyttetur med bare mennesker også. Gjør det gjerne igjen!

1 kommentar:

  1. Hyttetur er jo alltid kjekt - uansett om man er hund eller menneske! :-D

    SvarSlett