torsdag 12. mars 2009

Du må'kke komme her og komme her

Jeg vet ikke helt hva som gikk av meg i dag, i alle fall ble nå matmor litt bestyrtet. Jeg er normalt en litt beskjeden og forsiktig liten hund, men den siste tiden er jeg blitt ganske mye tøffere. I alle fall fått meg litt "attitude". Det vil si at for sikkerhetsskyld så bjeffer og knurrer jeg på alle hunder vi møter, om vi kjenner dem, om det er lekre hannhunder, om de er ukjente, store eller små. Begynte med dette for noen uker siden, til matmors fortvilelse, men for meg så er det bare en ting som gjelder: man må sette seg i respekt med en gang (når man egentlig er litt usikker).

Hunder er nå en ting, mennesker er jeg ikke redd, jeg bjeffer i alle fall ikke på dem, før i dag...... Så til min matmors betyrtelse satte jeg i gang med bjeffinga mot en mann vi traff på vei til parken, og han var vist kjendis og greier. Men kjære Øystein: jeg var ikke sint, bare litt føre var, som jeg pleier. Og budskapet mitt skulle allerede være godt kjent for deg: DU MÅ'KKE KOMME HER OG KOMME HER!

2 kommentarer:

  1. Kult! Du har bjeffet på en skikkelig rikskjendis! Vi er stolte av å kjenne deg! Men du, ikke bjeff mer på Øystein Sunde - han virker så sympatisk. Det er mange andre kjendiser du heller kan ta for deg, men det kan vi snakke om når vi møtes en gang ;)Under 4 øyne, blunk, blunk - flørt - flørt ;)(det blir vel 6 sikkert, for lillebror vil vel også være med..Han har mye å lære av oss som har levd litt vettu..)

    SvarSlett
  2. Ja, ja, jeg bjeffet på Bjørn Eidsvåg for noen dager siden.. Jeg også liker og sette meg i respekt! Helst før det skjer noe.. Matmor digger ikke dette trekket ved meg, men jeg kan jo ikke være perfekt på alt heller..

    SvarSlett