onsdag 8. juni 2011

Feriemeny

Jeg har vært på feriekoloni hos bestemor og bestefar . Det er jo for det meste bra det altså. Veldig mye kos og klapp og klem, og litt godbiter blir det også. Jeg har jo trent bestefar på innkalling, så har jeg lyst på litt godterier rusler jeg bare nederst i hagen, litt over grensen til naboen hvor jeg ikke har lov å være - og så er det bare å sette seg å vente. Å ja da, bestefar roper meg inn og når jeg kommer løpende får jeg selvfølgelig en godbit ......... og så rusler jeg nederst i hagen igjen for en ny innkalling ...... besteforeldre er lettrente altså! Jeg kjører alltid en tre fire runder, kommer litt an på hvor godtesyk jeg er. Og jeg er sikker på at jeg hadde fått masse digg hele ferien hadde det ikke vært for matmor. Hun der såååååååå streng, særlig etter at jeg steriliserte meg. Når jeg skal på ferie veies jeg inn og ut som en proffbokser altså - ingen slinger i valsen liksom!

foto privat

Litt ekstra må jeg jo ha ......

Men jeg er jo verdens mest sjarmerende hund, så noe har jeg (guskjelov) klart å lure til meg. Som sagt er det jo innkallingsgodis. Og så får jeg alltid siste biten av bestemor, uansett. Og så får jeg sleike yoghurtboksen - det er jo bare digg! Men det var den ferien, nå er jeg tilbake til tørrfor og vann ....... matmor er kipensen altså!

4 kommentarer:

 1. Må jo være lov med litt ekstra godis i ferien da! Tenker hu matmora di har kosa seg med litt av hvert mens hun var bortreist også jeg. Kanskje du skulle forlange at hun veide seg ut og inn også, så tenker jeg pipa fikk ei anna låt jeg... Nei, spis de godbitene med god samvittighet du ;-)))

  SvarSlett
 2. Helt enig med Tassen. Er det sommer og ferie - så er det is og gode saker. Min far spiser sånn lilla yoghurt, og jeg slikker boksen. Det er godt! Vekta bør helst ikke nevnes - et besøk på den kan få katastrofale følger. Men nå er det sommer i nord - is hver dag - ingen sorger.

  SvarSlett
 3. De derre menneskene ska no alltid være så jækli besserwissere. Tror de e ernæringsfysiologer hele gjengen, men ka gjør de i helgene? Drikker vin, eter sjokolade og chips. Moralen e like dobbel som haken...

  SvarSlett
 4. Spis og vær glad er nå mitt motto!!!!!!!!!
  Hørt om sultne, blide mennesker eller?
  Hils matmor å si det du!

  SvarSlett