søndag 12. juni 2011

Frihet

Endelig er regnet borte, sola skinner og matmor har fri. Late dager er det beste jeg vet! Lang kosestund i senga før god og lang morgentur i parken - uten noe stress for å rekke denne jobben. (Når sant skal sies, så vil egentlig matmor gå lengre enn meg når det regner altså - jeg HATER regn!). Men når det er sol har jeg all verdens med tid. Og så avsluttet vi turen på Kaffegutta. Når jeg til og med fikk smake litt vaffel, skjønte jeg at dette skal bli en skikkelig kosehelg.

foto privat


Byhelg - deilig

Og jeg er blitt så flink at jeg bare legger meg rett ut i sola, lar både fugler og andre hunder rusle forbi. Jeg følger med, men stresser ikke. Og så lenge jeg ikke maser om mat hos de alle gjestene, men holder meg der jeg skal, slipper jeg til og med bånd. Det er det jeg kaller FRIHET!

2 kommentarer:

 1. Hei, Ronja! Så koselig å få en hilsen fra deg på bloggen vår. Vi tror jammen at vi har lyst til å bli litt bedre kjent med deg, så vi legger deg til på liste vår, vi. Greit, eller?

  Ellers skal matmor ta setg tid i kveld å lese litt om ditt liv. Ho så nemlig at du har fått Diplom i Kantarellsøk, og det vet vi at matmor har lyst til at vi skal gjøre, også!!

  Ha en fin dag!

  Hilsen Snorre, Dimma og Glenna

  SvarSlett
 2. Kantarellsøk er kjempegøy og jeg synes kantareller smaker DIGG!!!!
  Bare hyggelig at dere lager link altså ;O)

  SvarSlett