mandag 21. juni 2010

Prinsesse vilikke

Det er av og til jeg synes matmor bestemmer dumme ting. Jeg liker nemlig veldig godt å solbade.Og når det er fint vær, vil jeg bare være ute. Men sånn er det ikke altså ikke i dag. Nå har det vært skikkelig surt og kaldt en stund, i tillegg til at jeg ble nappet ned forrige uke så jeg ser nesten naken ut. Det er kaldt kan jeg bare fortelle. Så når solen endelig var varm og god i dag, og det bare ble en liten morgentur, måtte jeg sette labben ned altså. Jeg ville IKKE inn i den leiligheten som ikke har noe sol før kl. 11! Og i trappeoppgangen vår er det sol, deilig varm sol. Jeg stopper i alle vinduene oppover og soler meg - deilig! Så i dag nektet jeg rett og slett å gå inn å gå inn. Jeg bare la meg rett ut i oppgangen
foto privat

Solslikker
Og denne gangen fikk jeg lov! HURRA! Matmor lot døra til leiligheten stå åpen så jeg hadde kontroll med hva som foregikk inne. Og så fikk jeg en deilig time i den varme, gode sola. En riktig god og varm start på dagen!

1 kommentar:

  1. Det så deilig ut med morrablund i sola. Jeg elsker også å varme meg i sola. Men her i nord må vi satse på sola som skinner gjennom vinduet... Ellers lille prinsesse vilikke er det bare sånn vi oppnår det vi ønsker. Vi må "forklare" de 2beinte med svært tydelig kroppsspråk for at de skal forstå. Du er flink å lære matmor å kommunisere. Nå satser vi på sol og varme - god sommer til dere.

    SvarSlett