søndag 13. juni 2010

Norwegian wood light

I helga har det vært Norwegian Wood her i byen, men der er det ikke lov til å ta med seg hund inn ..... hallo! Vi snakker om midt i Frognerparken, det er jo bare plen der. Anyway. Søndag er jo min og matmor sin dag, så vi fikk finne andre alternativer. Og det er jo lett. Vi fikk en fin tur langs Akerselva. Og vi var selvfølgelig innom Petshop Girls på hundekafe som vi ofte gjør på søndag. Og når jeg trodde vi var på vei hjem, fortsatte matmor videre til Torshovparken.
foto pivat

Konserthelg
Der var det nemlig gratiskonsert og lov til å ha med hund. Vi slang oss ned i gresse og strakk godt ut i solskinnet. Så da ble det liksom litt Norwegian Wood alikevel da. Og matmor spiste plommer. Det luktet såååååå godt. Jeg stjal en stein jeg da, og nå er matmor kjemperedd for at den ikke skal komme ut igjen. Uff, det tenkte ikke jeg på da .......

3 kommentarer:

  1. Så kult med hundekafè da, det har vi ikke her på Gjøvik, her er det stort sett forbudt for hunder overalt, snufs! Men heldig for oss at vi har så snille mamma'er som tar oss med på det meste likevel. Hadde jo vært superkjedelig å bare være hjemme og vente sånn hele tiden da... God helg ;-)

    SvarSlett
  2. .... og den plommestenen er hvor i verden nå?

    SvarSlett
  3. Steinen har nok passert - "systemet" fungerer i alle fall utmerket nå

    SvarSlett