mandag 4. januar 2010

Picknick i det fri

I dag har vi hatt picknick i det fri. Hva???? tenker du kanskje nå, men det går helt fint på vinteren også. Jeg har nettopp spist store mengder av en av mine matfavoritter. Og all vet jo at mat smaker best ute i det fri, kanskje enda bedre når det er så friskt ute som nå. Og når det faktisk er sånn at jeg er innehaver av store mengder godis som er urettmessig konfiskert (jeg er SÅ sint!), da må man finne alternativer og heller nyte det naturen har å by på. Og det er masse selv om det er midt på vinteren.
foto privat

Midt i et herremåltid

Og jeg har spist og spist og matmor har ropt, truet og lokket med godis for at jeg ikke skal spise, men den godisen kan hun ha for seg selv faktisk! Gjerrig som hun har vært på den hele jula kan hun jo bare beholde den nå. Hestebæsj er toppers!

3 kommentarer:

  1. Hør hør!! Hestebæsj er best! Der jeg gikk på valpeskole hadde vi gym i en hestehall, og det lå godter over alt i sagmuggen. Kan ikke fatte og begripe at ingen har funnet på å tørke de, dele de pent opp og selge de som hundesnop. Er jo bare såååå deilig!

    SvarSlett
  2. Nå kan hun ha det så godt som ikke forer deg konstant med godis!

    SvarSlett
  3. Hmm, hestebæsj har jeg aldri smakt på... Tror ikke det frister heller, men hver sin smak ;-) Har blitt litt rasjonering på godisen her også, siden jula er slutt, og storebroren min har reist tilbake på hybelen. Han og jeg er like glade i mat skjønner du, så vi koser oss masse ;D

    SvarSlett