fredag 1. januar 2010

GODT NYTT ÅR!

Godt nytt år roper alle og klemmer og ler. Godt nytt år? Tror ikke at det blir det jeg. Jeg tror 2010 blir skikkelig skummelt. Det startet i alle fall ganske skummelt spør du meg! Med et skikkelig høye og skjærende fyrverkerismell. Tidligere har jeg egentlig ikke vært så redd fyrverekeri og sånn (tøff som jeg er), men jeg har kanskje vært naiv?
foto privat
Starten på 2010 er skremmenede!

I går var vi på nyttårsfest, og der var blant annet Zelda - sjefen i Torshovparken, min heltinne, min klippe i parken når det blir for mye styr. Og hva skjer? Det første smellet og hun gjemmer seg under bordet og sjelver og peser og er skikkelig redd. Og når Zelda er redd MÅ det jo være skummelt, så da ble jeg litt redd også. Skikkelig skummelt! Og i dag har jeg gått i hælene på matmor hele tiden, sånn for sikkerhets skyld. Ikke helt greit å være alene i dag altså. Så her krysses poter dobbelt i håp om at alle får et fyrverkerifritt 2010 - ET RIKTIG GODT OG FREDFULT NYTT ÅR TIL DERE ALLE SAMMEN!

1 kommentar:

  1. Næmmen stakkars deg da Ronja, ikke godt å være redd! Jeg var ute og så på fyrverkeriet for første gang i år. De 2 andre årene har jeg vært inne, og det synes jeg er tryggere. Gikk greit, men da det begynte å smelle rett ved siden av og over meg, tok jeg halen mellom beina og ville helst inn. Men heldigvis ble jeg ikke veldig redd, logret og var like blid med en gang det var over ;-)

    SvarSlett