søndag 13. februar 2011

Bikkjekaldt på Grønnland

I går var jeg på Grønnland. Nå er det egentlig to Grønnland - det er landet da ..... og så er det en plass i Oslo. Jeg gikk altså ikke helt til Grønnland, men til ett sted i Oslo (sånn til info om du trodde det var landet), nedover langs Akerselva i solskinnet. Gikk på under en time vi, så det var fort gjort. De som går til ordenlige Grønnland bruker mye lengre tid. Men tro meg, det var like kaldt som på ordentlige Grønnland! Brrrrrrr - selv om jeg har pels så er det ikke automatisk at men liker at det er kaldt altså! Matmor er jo litt grei da, for hun vet jeg ikke liker at det er kaldt, så jeg fikk en strikkegenser på for at jeg skulle holde varmen. Strikkegenser KLØR!!! Hun kunne jo valgt noe annet da! Jeg er liksom ikke SÅÅÅÅÅ opptatt av utseendet. Klødde så mye at jeg prioriterte kløing i stede for å jage duer til og med - og å jage duer er det aller morsomste jeg vet altså - SÅ mye klødde det!
foto privat

Ryggkløing på Grønnland
Altså, sånn summa summarum var det er OK tur altså - og ikke så skummel som man skulle tro heller. Har jo hørt om hvor skummelt det kan være der i den nederste delen av Akerselva - det kan vist være mye skumle mennesker der og narkotika og sånn ..... men vi så ingen vi altså. Matmor mente at det var fordi det var for tidlig på dagen og litt for kaldt. Jeg tror gutta stakk når de så meg! De bør jo ha litt respekt for meg altså .....tøff som jeg er!

4 kommentarer:

 1. Hihi, trodde nesten du hadde slått deg sammen med han barskingen Lars Monsen jeg nå... Men han er vel sammen med hu Trine Rein, jaja! Si til hu mamsen din at hu får kjøpe fleece-genser/dekken/jakke til deg, for de klør ikke og er deilig myke :-) Ha en super morsdag med masse overdreven mamsekos :-)))

  SvarSlett
 2. Har masse dekken jeg altså. Mottoet til matmor er nemlig: "det skal ikke stå på utstyret" ...... så vi har nok å velge i. Må bare variere litt med ulike outfits. Når sant skal sies så klør jeg når jeg har på meg sånn ordentlig dekken også, bare ikke riktig så mye .....

  SvarSlett
 3. Hei Ronja, det ver jo godt at du ikke ble kidnappet da du tok deg turen innom Gronland.....saa skummelt som det er der! Skriver egentlig for a hilse saa mye fra din Italienske venninne, Girba, du vet, henne du sendte godteri til......hun liker det saa godt at hun kaster seg over posen da hun ser den! tusen takk!.....klemmer fra oss

  SvarSlett
 4. Dere har sikkert vært på fel Grønnland da. Om dere ikke så noen skumle altså. Et hint kan være å se etter isbjørner neste gang.

  SvarSlett