onsdag 26. januar 2011

Etterlysning

Jeg er blitt etterlyst - man lurer på hvor jeg er blitt av. Hyggelig det altså, og det er ikke grunn til bekymringer. Jeg har det bra. Problemet er vel egentlig at matmor ikke er helt ferdig med julefeiringen ennå, så det er mye vin og mat. På de tobeinte da altså. Jeg får jo være med, men får jeg smake - NEIDA! Tørrfor og vann på meg her - livet er urettferdig! Til ogmed bildene er ute av fokus om dagen! Er det mulig!
foto privat

Vin og mat og litt i tåka

Vi får se om vi klarer å få matmor på vannvogna og livet tilbake til det normale etter hvert. Må jo skje noe snart altså.....

Ronja
PS. Har fått beskjed om å si at dette er en oppdiktet historie ...... whatever!

4 kommentarer:

 1. Jeg tror deg. Og det er en skam! Ikke få smake??? Jeg fikk både kalkun og nykokt hummer i julen jeg. Og masse annet og som jeg ikke husker navnet på engang. Men matmor får sikkert så dårlig samvittighet at hun kommer til å ta deg på kosetur på pølsefabrikken med gratis smaksprøver.

  SvarSlett
 2. Min mor e glad i vin også. I mitt tilfelle blir mamma grådig gavmild når hun har sutlet i seg nokken glass. Då ramler det ned med godis te meg. Eg har derfor et positivt inntrykk av vin!

  SvarSlett
 3. Neimen i alle dager, nå får du se å snakke et alvorsord med hu matmora di, for dette går da virkelig ikke an... Du får rett og slett be henne skjerpe seg!!! Hun skal liksom fråtse i deilig mat og drikke i evigheter, mens du må leve et liv i skyggen med tørrfor og vann... NEi og atter NEI, stå på krava Ronja!

  SvarSlett
 4. Haha, du er en liten tulling, du :-)
  Kjempefin blogg! :-)

  SvarSlett